środa, 30 września 2015

Zdrowe cieasteczka


Składniki: 
  • 1, 5 szklanki mąki owsianej




  • 3/4 szklanki wiórków kokosowych

  • 1/3 szklanki słonecznika

  • 1/3 szklanki sezamu


  • 1/2 łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia 


  • 1/3 szklanki produktu do posłodzenia: my używany stewię



  • 1/2 szklanki mleka  roślinnego (lub krowiego)



  • 1/2 szklanki oleju


Sposób przygotowania:

1. Wymieszać suche składniki ze sobą.


2. Potem dodać mleko i olej: ponownie wymieszać.

3. Nakładać małe porcje ciastek na papier do pieczenia.

4.Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 20-22 minuty.



Smacznego!!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz